Hearthunting

Door onze jarenlange ervaring op managementniveau spreken wij de taal, snappen wij de functies en de bijbehorende cultuur. Zo kunnen wij met onze eigen manier van interviewen en searchen binnen ons brede (inter)nationale netwerk altijd snel de geschikte kandidaat vinden.

Wij zorgen voor een match waarbij niet alleen het hoofd, maar vooral het hart op de juiste plek zit. Misteli Search is van nature nieuwsgierig naar mensen: naar hun drijfveren, ambities en vaardigheden, daar waar hun hart ligt.

We hunt hearts, not heads

We kunnen zeggen dat wij met onze jarenlange werkervaring in FMCG, Retail en Healthcare weten waar we over praten. Dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk en dat wij professioneel kunnen adviseren is essentieel, maar er speelt meer. Om een “match made in heaven” te kunnen garanderen, moet je weten wat er belangrijk is; voor klant en kandidaat. Wij weten dat een CV liefde op het eerste gezicht kan zijn, maar dat de juiste persoonlijkheid zorgt voor een duurzame en sterke relatie.

Wij noemen onszelf niet voor niets hearthunters; onze ervaring leert ons dat er bij een search naar de geschikte kandidaat verder gekeken moet worden dan werkervaring alleen. Onze searchmethode is erop gericht om de kandidaat echt te leren kennen als mens, iets waar conventionele searchmethodes vaak aan voorbij gaan. Met de klant wordt besproken om welke functie het gaat en wat de ideale invulling zou zijn. Als dat is vastgesteld, weten wij een search- en interviewtechniek toe te passen die ervoor zorgt dat niet alleen onze klant de beste kandidaten voor zich krijgt, maar ook  dat onze kandidaten hun ideale werkplek vinden. Of het nu om een vaste rol of interim rol gaat.

Wij zijn ook realistisch; een goede match is niet voor de eeuwigheid. Mensen veranderen en werkplekken veranderen. Onze overige diensten ondersteunen deze dynamiek voor klant en kandidaat. Wij werken vanuit een passie om te inspireren, waar je ook bent in je carrière.

Vraag vrijblijvend meer informatie op

 

Onze overige diensten

Personal Coaching

Wij vertrouwen erop dat hoe meer je doet wat van nature bij je past, des te succesvoller, gelukkiger en gezonder je bent. Tijdens het coachingstraject helpen wij je doelen te bepalen en te behalen.

Lees meer over Personal Coaching

Outplacement en loopbaanontwikkeling

Ook als het even tegenzit kan coaching helpen om gemotiveerd te blijven. Onze activiteiten zijn er op gericht dat de kandidaat zich zelfverzekerd, én meer bewust van zijn eigen kwaliteiten, op de arbeidsmarkt begeeft.

Lees meer over Outplacement en loopbaanontwikkeling

Carrière-boost

Wij werken vanuit de passie om mensen te inspireren en kandidaten te helpen om hun ideale carrièrestap te maken. De Carrière-boost kan je hierin helpen, met name nu het niet makkelijk is een passende baan te vinden.

Lees meer over Carrière-boost