Overige diensten

Misteli Search gaat verder dan de match tussen klant en kandidaat: we love to work heart. Wij werken vanuit de passie mensen te inspireren om hun hart te volgen. De band tussen Misteli Search en haar kandidaten gaat dan ook verder dan de sollicitatietafel.

Mensen kunnen veranderen, maar ook de werkplek kan andere eisen gaan stellen. Onze overige diensten bieden ruimte en ondersteuning voor deze dynamiek, zowel voor klant als kandidaat.

Voor klant

Onze werkzaamheden beslaan meer dan het invullen van een functie. Misschien ben je wel werkgever en moet je door bezuinigingen mensen laten gaan. Je bent betrokken en geeft om je werknemers, dan gun je ze de begeleiding bij het zoeken van een nieuwe werkplek. Misteli Search kan hierbij functioneren als vertrouwenspersoon en coach. Hiervoor hebben wij Personal Coaching als dienst. Zo kunnen je werknemers zelfverzekerd de arbeidsmarkt betreden. Maar ook wanneer de werkplek van een werknemer verandert, kan bijvoorbeeld een traject als Outplacement en loopbaanontwikkeling steun bieden om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor kandidaat

Ook haar kandidaten gaan Misteli Search aan het hart. Wij werken vanuit een passie om mensen te inspireren. Dat je als mens verandert of dat je werkplek verandert hoort bij het leven en kan ervoor zorgen dat je met vragen rondloopt. Onze Carrière-boost,  Personal Coaching of Outplacement en loopbaanontwikkeling geven je de begeleiding in de zoektocht naar dat wat van nature bij je past. Om zo succesvol, gezond en gelukkig te blijven. Onze trajecten kunnen je helpen je doelen te bepalen en te behalen, of je meer bewust te maken van je eigen kwaliteiten.

Wij leren je graag kennen!

 • Carrière-boost
  Carrière-boost

  Om in een moeilijke tijd toch de ideale baan te vinden.

  Lees verder →

 • Outplacement en loopbaanontwikkeling
  Outplacement en loopbaanontwikkeling

  Deskundig advies op maat, ook als het even tegen zit.

  Lees verder →

 • Personal Coaching
  Personal Coaching

  Concrete begeleiding voor jouw toekomstplan.

  Lees verder →