Carrière-boost


Wij werken vanuit de passie om mensen te inspireren en kandidaten te helpen om hun ideale carrièrestap te maken. Deze Carrière-boost kan je hierin helpen, met name nu het niet makkelijk is een passende baan te vinden. Het dilemma om concessies te doen, is vaak de moeilijkste stap om te nemen en logisch dus dat hulp gewenst is. Wij helpen je graag hiermee.

Maak je eigen SWOT

Wees bewust van je eigen kwaliteiten en zorg dat je deze helder hebt. De sessie is erop gericht om de essentie snel naar boven te halen. Wij gaan actief in op vragen als: wat kan ik? wat wil ik? Maar ook maken wij met jou een zelfanalyse en wij brengen jouw persoonlijke kwaliteiten in kaart. Wat wil je nu echt en hoe realistisch is dit in de huidige markt? Wij delen onze kennis over de markt om zo tot een reëel beeld te komen dat aansluit bij de verwachtingen vanuit de arbeidsmarkt. Ongeacht of dit nu voor een vaste baan is, een interim periode of een adviseursrol.

CV

Vaak worden CV’s iedere keer aangevuld. Als je al jaren werkt, wordt jouw CV er meestal niet mooier door. Plus men verwacht een andere inhoud dan vijf jaar geleden. Wij gaan samen op zoek naar de verbeterpunten en zorgen ervoor dat je CV optimaal aansluit bij de baan die jij zoekt.

Netwerken

Er is een krapte op de arbeidsmarkt en netwerken is iets wat de laatste vijf jaar explosief gegroeid is.Benut jij al je kansen? Ben jij bewust van je netwerk, je presentatie via LinkedIn en andere social media activiteiten? Wij kijken samen hoe dit aangescherpt kan worden en geven hierover tips.

Presentatie

Met wie wil je in contact komen? Wat is daarin de beste weg? Wij geven advies over bureaus, bronnen en inhoudelijke kennis over bedrijven. Er zijn allerlei manieren om de ideale baan te vinden, maar de kunst is focus te houden en duidelijk te zijn naar de markt. Hierdoor straal je dit ook uit. Een direct effect op sollicitatiegesprekken.

Tarief

Een sessie duurt circa 2 uur en is bij ons op kantoor, plus een half uur telefonisch feedback binnen een maand. Het tarief is €349,- inclusief BTW en wordt begeleid door één van de Consultants. Het bedrag wordt door middel van een factuur in rekening gebracht. Het tarief is aftrekbaar van de belasting.

Bel gerust als je meer informatie wilt!

Overige diensten

 • Outplacement en loopbaanontwikkeling
  Outplacement en loopbaanontwikkeling

  Deskundig advies op maat, ook als het even tegen zit.

  Lees verder →

 • Hearthunting
  Hearthunting

  Waar ons 'heart' ligt, voor vaste en interim posities.

  Lees verder →

 • Personal Coaching
  Personal Coaching

  Concrete begeleiding voor jouw toekomstplan.

  Lees verder →