Outplacement

Kandidaten die door ons gecoacht worden, worden voortdurend door ons gemotiveerd, ook als het even tegenzit. Er wordt echter ook eigen verantwoordelijkheid verwacht. Uit ervaring weten wij dat het traject snel verloopt wanneer de tijdsdruk er ook bij de kandidaat op zit, in verband met concrete afspraken bij de werkgever.

Loopbaanheroriëntatie

Coachingsgesprekken: wij hebben gesprekken met de kandidaat waarin wij actief ingaan op vragen als: ‘wie ben ik?’, ‘wat kan ik?’ en een ‘wil-assessment’: wat wil je nu echt zonder last van verwachtingen van anderen en irreële eisen aan jezelf. In deze fase worden door zelfanalyse de persoonlijke kwaliteiten gezamenlijk in kaart gebracht.

Presentatie op de arbeidsmarkt

De activiteiten zijn er op gericht dat de kandidaat zich zelfverzekerd en meer bewust van zijn eigen kwaliteiten, op de arbeidsmarkt kan begeven. Nu de levensbalans is opgemaakt en duidelijk is wat de kandidaat kan en wil, worden doelen geformuleerd en met een positieve houding stappen gezet richting de arbeidsmarkt.

Naast aandacht voor het CV en netwerken wordt tijd besteed aan sollicitatietechnieken, persoonlijke presentatie en  onderhandelingsvaardigheden. Ook valt hier de inschrijving bij werving- en selectiebureaus en vacaturebanken onder, gericht op de ideale functie.

Sollicitatiebegeleiding

In deze fase van het traject benadert de kandidaat actief de arbeidsmarkt, met als doel het vinden van een passende baan. Wij bieden intensieve coaching bij het daadwerkelijk solliciteren, het voor- en nabespreken van sollicitaties en het mee zoeken naar de verdere mogelijkheden. De kandidaat kan gebruik maken van ons netwerk en onze naslagwerken.

Tarief

Wat ons betreft is het traject flexibel in te vullen en zijn de kosten gekoppeld aan het aantal vooraf afgesproken sessies. Wij hanteren een minimum van vier sessies, per sessie geldt een tarief van € 250,- exclusief BTW.


Bel gerust als je meer informatie wilt!

Overige diensten

 • Carrière-boost
  Carrière-boost

  Om in een moeilijke tijd toch de ideale baan te vinden.

  Lees verder →

 • Hearthunting
  Hearthunting

  Waar ons 'heart' ligt, voor vaste en interim posities.

  Lees verder →

 • Personal Coaching
  Personal Coaching

  Concrete begeleiding voor jouw toekomstplan.

  Lees verder →